duminică, 30 septembrie 2012

Cenusareasa s-a enervat. Va spun eu, n-are cum sa nu-l fi injurat macar o data pe print

Eu cred ca dragostea cea mai puternica e intre acele persoane care o impartasesc pentru un scurt timp. Dragostea aceea idilica, dintre Romeo si Julieta, credeti voi ca ar fi durat la nesfarsit? Julieta, daca nu ar fi murit, ar fi sfarsit prin a-l trimite pe Romeo la cumparaturi si alte treburi murdare. Romeo, cu timpul, s-ar fi suparat, iar Julieta ar fi inceput o cearta.
Da, da, va spun eu ca nu ar fi fost o viata fericita pana la adanci batraneti.
De ce credeti ca toate basmele se termina cu nunta printului si a printesei? Pentru ca de atunci incep toate greutatile adevarate ale vietii. Lasa balaurii, lasa vrajitoarele, nici macar Cenusareasa nu ar fi tacut, zambitoare, atunci cand greutatile vietii de famile vor fi aparut in viata ei.

Miku

4 comentarii:

bianca m. spunea...

Ai un punct de vedere bun, dar nu crezi totuşi că eixstă persoane ale căror dragoste nu se şubrezează şi continuă până la sfârşitul vieţii?
Vorba lui Mircea Badea, dragostea e o curvă, e în gura tuturor, dar după mine asta nu înseamnă că nu sunt unele persoane care înţeleg iubirea mai bine decât noi restul...
Sau poate sunt eu prea romantică...

MikuMyuuki spunea...

Nu, nu, ai dreptate. Pai, numai daca ne uitam la cuplurile in varsta, vedem dragoste care a rezistat de-a lungul anilor. Ma uit la ai mei si ma mir ca nu s-au plictisit unul de celalalt. Eu as fi facut-o.
Dar asta nu inseamna ca daca se iubesc sunt lipsiti de greutati.
Of, ar fi asa frumos sa existe sau sa fie mai dese iubirile alea ca in filmele coreene.

m.

bianca m. spunea...

Pff, ştii cum se spune, viaţa bate filmul. Cert bate şi la capitolul ăsta, trebuie să ai grijă pe unde calci şi pe cine cauţi. Iubirea de genul "îmi place de el pentru că are ochii nu ştiu cum, pielea aşa, se îmbracă rococo" nu e iubire, e moft. Eu rar am fost capabilă să enumerez trăsăturile care mă atrag la o persoană; uneori sunt capabilă să le enumerez pe cele care-mi displac mai bine, dar asta-i partea a doua :D haha. Cred că dacă ţii la o persoană, o accepţi aşa cum e, nu cauţi să o schimbi, să discuţi şi să-i expui nemulţumirile - da.
Mă rog, cred că mă deplasez de la subiect...
Şi până la urmă pe Făt-Frumos nu-l descoperi din prima, dai de nu ştiu câţi spâni înainte :)). Zic şi eu...

MikuMyuuki spunea...

Da...asa e. Si, pana la urma, cand e sa fie cineva anume, atunci o sa ai acea persoana chiar daca vei fugi tot restul vietii de ea. :-?
Sau, nu stiu...totul e atat de relativ, ca nici nu stiu ce sa mai zic. Depinde de persoana, de ce cauta o anume persoana.

m.^^

Faceți căutări pe acest blog