miercuri, 15 august 2012

Mummies, you suck!

I'm a kids hater bitch. Dar asta nu inseamna ca nu exista posibilitatea ca intr-o zi sa nu-mi doresc unul.
Cert e ca eu, si de asta scriu si acest post, ca sa ma descarc, urasc sa aud mame plangandu-se oriunde de copiii lor. Nu exista mama care sa nu se planga de copil. Mai, ok, e obositor sa ai grija, ca doar nu e un animal [!dar si animalele au nevoie de atentie sporita!], dar, serios, de ce naiba, cine naiba te-a pus sa faci un copil daca nu il voiai? Ti l-ai dorit? Ce naiba te plangi acum?
Nu exista loc unde sa nu aud mame plangandu-se de copiii lor [evident, loc public in care au voie si copiii]. In autobuz, in parc, pe strada, la telefon, in magazine, la cafenea.
Si ce ma enerveaza si mai tare sunt mamele care isi drăcuie, ma rog, injura copiii. Fuck, fuck, fuck, nu e draga copilu` tau? De ce'l dai dracu'? Vrei sa ti-l ia dracu'? Daca da o masina peste el, na, ca ti l-a luat...moartea. Iti mai convine acum? Mai era greu sa cresti un copil? Ia gandeste-te asa: ti-ai dorit un plod, nu? L-ai vrut, ca toata lumea are si daca n-ai...te simti, vai draga, neimplinita. Si acum ce faci cu el? Acum nu-l mai vrei? Căcat. Mananci căcat.
Si apoi, peste ani, cand el ajunge in adolescenta, iar te plangi. Pai, ce sa-ti fac, draga, eu? Nu te mai plange. E plodu` tau. E...sange din sangele tau. Iubeste-l. Si invata-l sa te respecte respectandu-l tu, ca sa vada cum trebuie sa actioneze. Fi tu modelul, nu fi cea care il distruge. Fi, la naiba, fi mama.

P.S. maine e concertul Gagăi; vreau si eeeeuuuuu
P.S. 2 stiati ca Gaga a creat primul parfum negru din istorie? Vreaaau!!!

Key, m-am descarcat.
`miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog