duminică, 15 iulie 2012

30 days writing - day 2

30 days writing
2. Unde te vezi peste 10 ani.

Hm...voi avea 28 ani atunci. Mult, mult. Pana la 28 ani vreau sa ma fi angajat deja la redactia unei reviste si sa calatoresc prin lume permanent. :))
Nu am putut niciodata sa aleg ceva important usor, am ales la nimereala si s-a dovedit o alegere buna. Nu poti stii de dinainte cum va fii, dar mi-as dori sa fiu si fotograf de ocazie...
Nu cred ca voi face ceva pentru toata viata. Voi schimba meseriile destul de des. Cred...
Oricum, nu stiu daca voi mai scrie proza. Nu mai pot sa scriu doar pentru ca vreau, si vreau sa scriu doar ce simt. Si recitind toate creatiile mele de pana acum, am realizat ca nu sunt asa cum trebuie. De-asta vreau sa fiu redactor la o revista, ca sa pot scrie articole mici, concise.
Nici macar nu stiu la ce facultate o sa merg. Desi, oarecum, acum ma atrag Literele. Doar ca nu vreau sa raman in tara, iar cu Literele nu fac nimic in afara.
Si mi-ar placea sa cunosc o multime de oameni dintr-o multime de tari, sa vad personalitatile lor, modul lor de gandire...vreau sa vad viata pe bune, nu cum e prezentata la T.V.
Insa avand in vedere modul in care mai toate dorintele mi se indeplinesc [iar cele care nu se indeplinesc, inseamna ca nu sunt bune] si modul in care imi pica lucruri din cer [mai rar, dar sunt] imi da ceva sperante ca ceea ce mi se potriveste va veni si la mine intr-o zi. 
Deci, sa lasam timpul [si dorintele mele exagerate] sa decida!


Enjoy the future,
`miku

2 comentarii:

Axi spunea...

Ehee, nu cred că te vei lăsa de scris. Ar fi mare păcat!

Mie mi-e frică să nu am o viaţă plictisitoare, banală. Vreau aventură şi vreau să simt că trăiesc. :]]

MikuMyuuki spunea...

Daaa, si eu:)) Dar e cam greu acum, nu?
Sper ca viata mea nu va fi ca si pana acum, sa treaca aproape fara sa-mi dau seama...

m.

Faceți căutări pe acest blog