joi, 7 iunie 2012

Campanie de publicare a seriei "Magii" de Ramona Badea


Preview Demonul de rubinPreview Magia e putere O poveste urban fantasy, o adolescentă care își caută drumul în lume, o lume plină de magie. Prietenii, iubiri, dezamăgiri și o intriga foarte puternica.
Seria Magii are pana in prezent doua volume: Demonul de rubin si Magia e putere.

Publicată inițial pe Ramona Fiction și mai apoi pe Wattpad povestea a devenit repede cunoscută și plăcută publicului datorită exprimării libere, fluente, a acțiunii condensate și a replicilor pline de viață.

Primul volum al seriei, "Demonul de Rubin", o descrie pe Ana ca fiind fatã normalã. Tristã, cam banalã, dar absolut normalã. Sau, cel puţin, aşa credea ea. Dar când porneşte în cãlãtoria de cãutare a propriului eu, realizeazã cã lucrurile nu sunt aşa simple cum par. Sentimentele amestecate nu o ajutã sã diferenţieze prietenii de duşmani şi iubirea de urã, iar în jur se întâmplã tot felul de lucruri neobişnuite. Se pare cã neobişnuit e cuvântul zilei şi cu cât vrea mai mult sã fugã de necazuri, necazurile dau mereu de ea. Şi încã nu a aflat cel mai mare secret despre viaţa ei…


În cel de-al doilea volum al seriei, "Magia e putere", Ana a aflat cã e vrãjitoare. S-a luptat cu însuşi Rãul în persoanã şi a reuşit sã câştige, cu toate cã a pierdut ceva de preţ. Acum, se pare cã un pericol pândeşte comunitatea vrãjitoreascã din Vama Veche. Sora mai mica a Carlei a dispãrut, iar toate indiciile duc la concuzlia cã a fost rãpitã de un alt vrãjitor. Ana, Damian şi Ema se duc în Vamã încercând sã afle adevãrul, fãrã sã aibe habar cã o altã figurã maleficã îşi va face apariţia chiar în faţa lor.


Daca doriti ca aceasta carte sa fie publicata, intrati aici si lasati-va parerea intr-un comentariu. Sustineti campania! Sustineti Romania si viitorul roman!

Enjoy the fiction, 
`miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog