joi, 24 mai 2012

Femeia in zodia gemenilor


Pentru ca imi place sa citesc horoscopul. Pentru ca se potriveste. Pentru mine. Pentru tine. Pentru ca sunt Gemeni din cap pana in picioare.
Din data de 22 mai pana pe 21 iunie ne aflam in zodia Gemeni.

1. Femeia Gemeni este inteligenta.

Nu exista niciun dubiu cum ca femeia Gemeni este cea mai inteligenta din zodiac, rationalitatea fiind ceva natural pentru ea. Analizarea propriei vieti, a propriilor actiuni si impartirea opiniilor pe categorii sunt lucruri pe care nativa din zodia Gemeni le face aproape instinctiv. Tocmai datorita acestui motiv, femeia Gemeni ia intotdeauna deciziile corecte si este privita ca fiind cea mai rationala din zodiac.

2. Femeia Gemeni stie sa se distreze.

Nimeni nu se plictiseste vreodata daca este in compania unei femei Gemeni, deoarece aceasta este plina de viata, entuziasta si stie cum sa intretina atmosfera. De fiecare data, femeia Gemeni este cea care paseste prima pe ringul de dans si ultima care pleaca. In prezenta sa timpul zboara si momentele se transforma in amintiri de neuitat!

3. Femeia Gemeni este creativa.

Una dintre cele mai interesante trasaturi pe care le poseda femeia Gemeni este creativitatea. Indiferent ca este vorba de stilul vestimentar, de metodele de seductie a unui barbat, de un plan la locul de munca sau de relatiile interpersonale, femeia nascuta in aceasta zodie este plina de idei extraordinare!

4. Femeia Gemeni este generoasa.

Femeia Gemeni are un suflet mare si se ghideaza dupa ideea ca iubirea (in toate formele ei) inseamna daruire. Majoritatea nativelor Gemeni din zodiac sunt generoase cu toate persoanele din viata lor si de multe ori se angajeaza in actiuni de filantropie, influentandu-si pozitiv prietenii. Asadar, atunci cand avem nevoie de ceva, femeia Gemeni va fi intotdeauna gata sa ne ajute.

5. Femeia Gemeni este seducatoare.

Pe langa faptul ca este atragatoare, femeia Gemeni stie exact ce trucuri de seductie sa foloseasca atunci cand interactioneaza cu un reprezentant al sexului masculin. Mai mult, nativa acestui semn din zodiac stie sa se faca remarcata in orice situatie si se foloseste de zambetul sau pentru a ramane pe retina celui sedus.

6. Femeia Gemeni este independenta.

Femeia Gemeni nu are neaparata nevoie de un partener de viata care sa aiba grija de ea. Se poate intretine singura, chiar cu succes, libertatea fiind parte integranta a personalitatii sale. Asadar, nu trebuie sa ne para rau daca o femeie Gemeni pe care o cunoastem nu este intr-o relatie, deoarece ea savureaza la maximum independenta din viata sa!

7. Femeia Gemeni este spontana!

Femeia Gemeni este o fire spontana, in ciuda faptului ca este si rationala. Desi pare ca nu ar actiona niciodata fara sa cantareasca bine inainte ceea ce are de spus sau facut, se pare ca se pricepe foarte bine la a lua decizii spontane, indiferent de situatie!

8. Femeia Gemeni se adapteaza usor.

Indiferent de mediu sau oameni, femeia Gemeni se adapteaza extrem de usor. Desi in primele momente petrecute intr-un loc nou nu se va simti tocmai confortabil, in scurt timp ea va deveni centrul atentiei si inima petrecerii.

9. Femeia Gemeni se naste invingatoare.

Fire competitiva, femeia Gemeni iubeste provocarile, mai ales atunci cand le si castiga. Tocmai de aceea, ea este muncitoare si se daruieste complet unei actiuni/cauze in care crede. Indiferent de circumstante, femeia Gemeni nu se va lasa batuta usor si va face orice pentru a reusi, combinandu-si inteligenta cu capacitatea extraordinara de munca.

10. Unele dintre cele mai interesante celebritati s-au nascut sub semnul zodiei Gemeni.

Diva de o frumusete covarsitoare, Angelina Jolie este nascuta in zodia Gemeni. Personalitatea, comportamentul si atitudinea sa sunt exemplul perfect pentru a descrie femeia Gemeni. Alte celebritati nascute sub acest semn sunt Anna Kournikova, Brooke Shields, Liz Hurley, Gladys Knight, Heidi Klum, Helen Hunt, Kylie Minogue, superba Marilyn Monroe, Nancy Sinatra, Natalie Portman, Nicole Kidman sau Priscilla Presley.

Articol preluat de pe Garbo.ro6 comentarii:

Dreams*Link spunea...

Super! Si eu sunt Gemeni, prima zi de Gemeni mai exact :P. Cand e ziua ta? :*

Myuuki spunea...

Waaa! Cand e ziua ta?
Eu sunt nascuta pe 21 iunie, cea mai lunga zi:X

`miku

Dreams*Link spunea...

Pe 22 mai, a fost zilele trecute. Cum spuneam, prima zi de Gemeni, iar tu in ultima. :P :))

Myuuki spunea...

Oh, nu pot sa cred ca a trecut. La multi multi ani, Diana Elena! >:D<
Sa fi fericita si iubita si sa ai noroc si tot ce iti doresti, dar mai ales sanatate!
`miku
P.S. chiar asa, suntem fix extreme

Dreams*Link spunea...

Multumesc frumos, Elena. Asa iti spun ai tai? Elena? >:D<
Apropo, sunt adevarate lucrurile despre Gemeni :* :D

Myuuki spunea...

Da:) Pai e singurul prenume pe care il am:D
Daaa:X deci ador horoscopul:))
Uneori vine ca o manusa:-?
`miku

Faceți căutări pe acest blog

Google+ Followers