sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Tara arde si baba se piaptana

Nu stiu voi, dar eu am vazut acum ca domnul si mult neiubitul nostru presedinte si-a lasat orice durere in spate, si-a luat picioarele la spinare si a plecat la munte.
Daca dati drumul la T.V. puteti vedea pe diferite posturi aceasta stire.
Odata cu decizia de a privatiza sistemul medical romanesc, tara a inceput sa arda. In multe din marile orase ale tarii oamenii au iesit in strada si au scandat pentru diferite perioade de timp fraze precum: "Demisia!", "Jos Basescu", "Javra ordinara".
Ei bine, eu sper ca in cel mai scurt timp, aceasta javra ordinara sa-si dea demisia, pentru a nu cadea intr-o extrema urata.
Voi ce parere aveti de desteptul care se presupune ca ne este presedinte?
Eu una nu credeam ca voi vorbi vreodata asa despre un presedinte, dar se pare ca el nu are nici macar look-ul specific unui presedinte. El este un om mai simplu decat un cersetor.

`miku

2 comentarii:

Tsume spunea...

Tot ce pot sa spune este ca e o atitudine tipic basesciana dupa povestea cu anuluarea legii, care a fost un fel de ''Sunt un geniu neinteles. Bye bye bitches''.
Eu una regret ca nu m-am dus azi la meditatii la Cluj. As fi strigat cu cea mai mare placere.
Despre Base nu pot sa spun decat ca el reprezinta tot ceea ce urasc eu cel mai mult la Romania: smecheria, incultura, nesimtirea (pentru ca daca iti permiti sa scuipi in fata un om ca Regele Mihai, nefiind tratat in felul asta nici de Hitler, e nevoie de o maaare doza de nesimtire).
Oh, si povestea cu Arafat, e aceasi ca si cu Regele Mihai. Omul ala desi nu roman, a lucrat zi si noapte fara salariu ca sa bage SMURD-ul in Romania si sa il perfectioneze. Basescu e roman, si n-a facut altceva decat sa isi bage picioarele.

MikuMyuuki spunea...

Exact!

`miku

Faceți căutări pe acest blog