duminică, 15 ianuarie 2012

Junno Girls

Rusine sa-mi fie!

<<
  • Nume - Junno Girls vine de la  Juvenile, Unique and Natural One
  • Origine – CraiovaRomania
  • Activitate – 2009~prezent
  • Asociere - Mozel Entertainment
  • Membrii – JihyunJiaHenaSoomin
Sunt patru, sunt super cool, dar ce e cel mai important, sunt romance si iubesc kpopul! JihyunJiaHena siSoomin sunt cele patru fete care cu ambitie, perseverenta si, mai ales, cu talent s-au remarcat la un casting organizat in doua episoade la Korea House, si au format trupa Junno Girls.
Conceptul esential, care a stat la baza formarii trupei, a fost cel al fetelor de la 2ne1, cea mai in voga trupa kpop din Coreea care colaboreaza acum cu will.i.am. TrupaJunno Girls a avut o ascensiune rapida, iar cele patru fete: Jihyun – rap, Jia – strong voice, lidera, Hena si Soomin, au fost auzite peste hotare la Festivalul Coreean unde au cantat un cover dupa 2ne1 si Wonder Girls. Coreenii de la festival fiind foarte entuziasmati de prestatia fetelor au cerut encore.
Pentru ca aparitia fetelor sa fie impecabila, acestea au avut profesori de limba coreeana si canto, au invatat despre cultura coreeana si au lucrat cate 10 ore pe zi ca sa se pregateasca pentru Coreea, pentru ca orice artist tinde spre perfectiune!
La fel ca si celelalte trupe coreene, si trupa Junno Girls au o culoare care le reprezinta: mov deschis. De ce au ales movul deschis, este intrebarea fireasca care ne vine in minte? Insa fetele nu ne lasa foarte mult cu intrebarea pe buze, si ne explica: “Dupa cum suntem un grup roman cu stil kpop, vom încerca să fim cel mai bun grup care să conecteze Coreea şi România. Deci, culoarea trupei noastre este un amestec de albastru și roșu (culorile Coreei).”
Fetele au deja un fan club, creat de doua fane kpop, care se numeste Iris. Impreuna cu fanii, Junno Girls au organizat un flashmob in Parcul Herastrau!
De asemenea, exista un motiv pentru care trebuie admirate mai intai de toate, si anume ele au participat in 2011 laKpop 2011 Cover Dance Festival in Madrid unde… pam-pa-ram… i-au intalnit pe B2stAici aveti filmuletul din prima etapa a festivalulul, etapa cand au primit invitatia de la B2stsa mearga mai departe, si cum a decurs totul, si cam cate trebuie sa induri pentru a-ti urma visul. Si asta e o nimica toata. Partea a doua ar fi ca au urcat pe aceeasi scena pe care, in aceeasi seara, au cantat SNSD,B2st4minuteT-araSistarRaniaChocolatB1A4 si multi altii. Asta cum suna? Vedeti filmuletulaici. Au interpretat Shy boy, iar in paralel cu performanta lor impecabila, aveti si reactia fetelor de laSecret XD
Iar aici si aici puteti urmari reportajul despre fete care a aparut la Observator pe Antena1. Si aici aveti un interviu acordat de fete revistei online The Great Escape.
Sunt tinere si talentate. Sunt in plina ascensiune! Nu ne ramane decat sa ne lasam auzul sa se bucure de un stil de muzica nou si corpul sa se miste in ritmul unic adus in Romania de Junno Girls!
 >>
SURSA
Nu am stiut de ele desi au trecut 3 ani de cand s-au format. Si sunt din Craiova! Dude, sunt cam paralela de ceva timp.Anyway, ma bucur enorm pentu ele. Sunt entuziasmata ca au ajuns atat de departe si ca sunt romance si ca...Wow, le urez un super mega extra mare succes!
`miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog