luni, 23 ianuarie 2012

City Hunter [2011] Korean Drama

Am ramas fara cuvinte urmarind drama asta. Sunt complet fara cuvinte si fara lacrimi, ca m-a terminat finalul.
Pentru mine dramele coreene sunt drame de weekend, pentru ca imediat ce ma apuc de ele trebuie sa vad toate episoadele, ca altfel nu ma mai pot concentra la nimic.

"Lee Yoon-Sung lucrează la Blue House pentru National Communication Network Team. A absolvit o universitate din State şi este inginer de elită I.T.
La Blue House, el o întâlneşte pe Kim Na-Na, care lucrează la pază. Cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt deşi Yoon-Sung fusese avertizat să nu cumva să se îndrăgostească.
Lee Jin-Pyo şi Park Moo-Yul au lucrat ca bodyguarzi. În timp ce preşedintele împreună cu alţi oficiali se aflau într-o vizită în Myanmar, a avut loc o explozie pusă la cale de agenţi nord-coreeni. Preşedintele nu a fost rănit, însă unii dintre oficiali au avut de suferit.
Pentru a se răzbuna pentru moartea colegilor, cinci dintre oficiali au plănuit o operaţiune şi au plecat în Coreea de Nord pentru a-i ucide pe nord-coreeni. Fără ştirea preşedintelui, bodyguarzii Lee Jin-Pyo şi Park Moo-Yul au adunat oamenii care au luat parte la acea misiune periculoasă. Aceştia au fost lăsaţi lângă graniţa Coreei de Nord. La întoarcere li se promisese de către Choi Eung-Chan un submarin care să îi aducă în Coreea de Sud.
Între timp, cei cinci oficiali de rang înalt care au iniţiat această operaţiune s-au răzgândit chiar în timpul misiunii şi au decis să renunţe la oamenii care luau parte la aceasta.
Membrii forţelor speciale şi-au îndeplinit sarcinile şi au intrat în ocean căutând submarinul care să îi duca acasă, însă acesta s-a dovedit a fi o capcană care i-a ucis pe toţi membrii echipajului în afară de Lee Jin-Pyo. 
Lee Jin-Pyo vrea să îndeplinească o promisiune a fostului său camarad Park Moo-Yul, merge acasă la el şi îi răpeşte copilul în timp ce soţia sa întindea rufe, apoi pleacă cu copilul în Thailanda. Stabileşte o tabără în jungla Thailandeza în timp ce creşte copilul şi face trafic cu narcotice. Copilul răpit - Lee Yun-Seong - creşte şi devine un soldat de elită.

Lee Yoon-Sung (Lee Min-Ho)
Kim Na-Na (Park Min-Young)
Lee Jin-Pyo (Kim Sang-Jung)
Park Moo-Yul (Park Sang-Min)
Eung-Chan (Cheon Ho-Jin)"

Povestea in sine este dupa o manga japoneza [asta e un pleonasm?] dar modul in care coreenii l-au pus pe micul ecran e pur si simplu superb.
Finalul e complet ... diferit fata de ce ma asteptam. As fi vrut sa se termine putin altfel, dar oricum, serialul in sine e spectaculos. Am vazut ca se difuzeeaza si pe Euforia TV de la 19:45 martea, miercurea si joia.

De asemenea, are un ost mai mult decat superb.
Cred ca e al patrulea serial cu Lee Min Ho in rolul principal pe care-l vad, dar inca nu m-am plictisit. E pur si simplu divin :X
Ce alte seriale coreene interesante ati mai vazut?
Enjoy,
`miku

2 comentarii:

Diana Gavrila spunea...

Ti-am urmat exemplul si am vazut 49 de zile...si am fosyt putin dezamagita de final, iar acum urmaresc Miss No Good, o drama taivaneza foarte draguta. Lee Min Ho este un actor foarte bun si foarte hot, daca ma pot exprima astfel. Mi-au placut ambele drame pe care le-am vazut cu el :D

MikuMyuuki spunea...

Si de City Hunter, daca il vei vedea, vei fi dezamagita. Finalul e prea sec.

Dar Lee Min Ho e un ingeras adorabil:X
`miku

Faceți căutări pe acest blog