duminică, 11 decembrie 2011

The Cure

I-am descoperit azi...auzisem de ei de mult timp, dar nu stiu cum am ajuns abia acum sa-i ascult. Sunt perfecti pentru serile adormite.
Am scris vreo 14 exercitii la franceza [X_X] si cred ca o sa innebunesc. Habar n-am ce se intampla cu mine. Ma tot intreb ce m-a apucat, de ce invat:))






The Cure este o trupă britanică de rock, ce s-a format în CrawleySussex in 1976, și care este generic considerată ca reprezentând pionieratul în scena anilor '80 a rockului alternativ britanic. Trupa a trecut prin mai multe schimbări de membri, avându-l pe vocalistul, chitaristul și principalul compozitor, Robert Smith drept singurul membru constant al trupei. Trupa a inceput sa scoata muzica spre sfarșitul anilor 1970, cu albumul lor de debut Three Imaginary Boys (1979); acest album, impreuna cu unele single-uri precedente i-au plasat pe The Cure ca imagine a post-punkului și mișcări New Wave, care a apărut în urma revoluțieiPunk în Regatul Unit. In timpul anilor '80 muzica trupei din ce in ce mai intunecata a ajutat la formarea genului Gothic rock.
`miku

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog