luni, 24 octombrie 2011

Doua sute de postari!

YAY! Am ajuns la 200 de posturi pe blog:X
Adevarul e ca am postat in aceasta toamna, adica in ultimele 2 luni cat nu am postat in cele 6 luni, adica din februarie pana in august; februarie-august: 85, septembrie-octombrie 99.
Deci wow wow wow:)) M-am intrect pe mine insami.
Nu eram eu blogger addicted, dar m-am cam obisnuit sa scriu mereu cate ceva pe aici si acum scriu cam intotdeauna si cam despre tot ce imi atrage atentia.

So, este aproape Halloweenul, si desi eu nu-l voi sarbatorii ca americanii, voi fi bucuroasa sa ma uit la ceva filme cu aceasta tema si sa citesc in continuare blogurile voastre.

Nu prea mai am eu timp sa citesc atat de repede, dar de citit tot citesc. Scoala ma omoara; incet si sigur.
Imi rapeste tot timpul meu pretios de somn, tot timpul in care as putea face orice altceva in afara invatatului. Bai, si macar de-ar fi un invatamant bine pus la punct.
Dar cand nici macar profii nu sunt interesati...se mai si mira de ce nu invatam noi.
In fine, nu ma apuca acum ca nu ma mai orpesc:))
Si nu de alta, dar chiar trebuie sa ma uit peste lectia la Stiinte, ca ma asculta maine si...am nevoie de note mai mari, daca vreau sa intru la Jurnalism. Fir-ar sa fie ea de viata in Ro.
Succes intr-ale voastre si nu va pierdeti speranta! [si tineti-mi pumnii sa nu mi-o pierd nici eu]

Enjoy everything, [don`t forget, don`t enjoy Ro-only exception - fukin` comunist contry, fukin` stupid sistem, fukin president, fukin` education, fukin`...]
`miku

2 comentarii:

Nya spunea...

Felicitari!Mult succes in continuare!^^

MikuMyuuki spunea...

Mersi:)

`miku

Faceți căutări pe acest blog