vineri, 14 octombrie 2011

Decoratiuni interioare frumoase



Ei bine, in momentul de fata imi place oarecum stilul victorian care tinde spre modern poate chiar futurist. M-am uitat pe cateva poze si am gasit niste camere dragute.
Mie-mi plac incaperile mari, spatioase, dar care sa nu contina mobila mare si greu de mutat, pentru ca ma plictisesc usor si le tot schimb locul pentru a-mi indeplini nevoia de nou. Plus ca ar trebui sa aleg intre decoratiunile sobre, care implica o curatenie acerba, dar care sunt superbe, si intre camere mai clasice, comode, zilnice. Si sunt atatea modele ca nu as putea sa aleg prea usor; mai jos sunt cateva modele, nu sunt din aceleasi seturi, dar sunt dragute.

Living room
[sobru]
[clasic]

Dormitoare [aici le-as pastra pe ambele]:


Bai:


Scari interioare:






Bucatarii:




Bonus, doua imagini dintr-o casa cu adevarat spatioasa.

Imi place cum vine baldachinul pe acest pat; nu-mi plac culorile, nu mi se potrivesc si parca imbatranesc, desi cam asta este stilul victorian. Baldachinul patului meu este de un bleo pal, subtire, dar nu acopera cat as vrea eu. Acesta mi se pare mult mai fin si mai bine prins in decor. 

3 comentarii:

Diana Gavrila spunea...

Hei! Te-ai inscris la un concurs de-al meu pe blog (Fantasy World) si nu ai lasat niciun comentariu. Asta-seara se incheie concursul si vroiam sa-ti reamintesc in caz ca ai uitat, deoarece mai ai doar cateva ore. Bafta!

Diana Gavrila spunea...

Superbe imaginile. Ai baldachin la pat? Ce tare! Si eu imi doresc, dar nu am nicio sansa sa imi pun. Epoca victoriana este cea mai tare dupa parerea mea. :D :*

MikuMyuuki spunea...

Nu mai am:)) E ceva ce pun ocazional, doar pentru a face camera mai diferita. E o porcarie bleo pe care am luat-o dintr-un magazin de cartier cu 10 lei:))
M-ar placea enorm sa am o casa in stil voctorian:X:X:X
Si mie mi se pare cea mai frumoasa perioada, ca design. >:D<

`miku

Faceți căutări pe acest blog