marți, 9 august 2011

Concurs

O noua carte superba poate fi castigata de la The Shallow Doll. Click and taste.

"Daca ati citit Diavolul se imbraca de la Prada, veti recunoaste numaidecit tipul de personaj reprezentat de Vivian Grant, sefa plina de toane si cu o gura spurcata de la Grant Books. Cu toate acestea, Claire Truman decide ca postul de editor la Grant Books merita riscul si, ca o dovada in plus ca norocul ii suride, dobindeste si un iubit de vis: aratosul Randall Cox III, un tinar in plina ascensiune. In scurt timp, insa, Claire devine constienta de faptul ca viata e departe de a fi un basm cu zine: vazuta din interior, lumea literara face fisia Ghaza sa semene cu un parc natural destinat excursiilor de familie, iar dragostea si succesul de piata nu par sa se asorteze cu nici un chip. Ramine de vazut daca viata lui Claire va avea, la fel ca unele dintre romanele pe care le publica, un final fericit."

"Un Diavol se imbraca de la Prada a carui actiune este plasata nu in universul revistelor de moda, ci in acela al editurilor care fac moda."
Library Journal
"O carte incitanta, de un umor diavolesc, care dezvaluie pretul intunecat al eficientei."
Publishers Weekly
"Calitatea suprema a acestui roman captivant este umorul de cea mai buna calitate: remarcile otravite ale lui Vivian si crizele ei de nervi va vor face sa radeti cu lacrimi." 

miku`

Niciun comentariu:

Faceți căutări pe acest blog

Google+ Followers