marți, 8 februarie 2011

Scream and Go

Scream and Go nu e un titlu oficial, e un titlu informativ. Pana voi gasi unul mai apropiat de continutul povestii il voi pastra pe acesta. In mare va fi o poveste Stiintifico-Fantastica, pe teritoriul Romaniei [intr-un final], si cred ca voi alege ca loc de desfasurare Sinaia sau Predeal. Dar pentru asta imi trebuie detalii, ceea ce inseamna o calatorie. Sper ca in cel mai scurt timp sa gasesc o modelitate de a face povestea mai buna.
Vreau sa fie o forma evoluata a tuturor scrierilor mele de pana acum.
De asemenea, va multumesc pentru ca ati citit pana acum  Love is nothing you are everything si va astept in continuare parerile despre aceea, cat si despre aceasta.

xoxo,miku

P.S. Phantom este un fel de miniatura a povestii, o idee de la care am plecat. Personajele nu vor ramane insa acestea, avand in vedere locatia. (:

3 comentarii:

Anonim spunea...

pare interesanta povestea
astept atunci primul cap

roxy

Anonim spunea...

este interesanta . Chiar foarte interesanta . Nu te-a publicat nimeni pana acum ? Pentru ca ai un talent innascut pentru a scrie .
Ce am citi pare un inceput promiator pentru o carte. Daca o carte ar fi scrisa de tine , ar iesi mai mult decat originala si imprevizibila.
Mult succes !
XoXo RiRi

MikuMyuuki spunea...

Well, mulțumesc pentru încurajări. Am foarte multe idei și nu știu care ar trebui sa fie aleasă. O să încerc să ma decid cat mai repede cu putință.

xoxo,miku

Faceți căutări pe acest blog